Caravana „Educaţie şi voluntariat ȋn Europa” la Colegiul Naţional „Ferdinand I” din Bacău de Ziua Internațională a Internetului

caravan_2017

Vineri, 27 septembrie 2017, Centrul de Informare Europe Direct Bacau a realizat o sesiune de informare la Colegiul National "Ferdinand I" din Bacau, cu privire la prioritatile Comisiei Europene pentru 2018, asa cu au fost prezentate in Starea Uniunii 2017 de catre Presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker, cu insistenta asupra necesitatii de a asigura securitatea cibernetica a cetatenilor in era digitala. 

Din prezentarea realizata de reprezentanta EDIC Bacau, dna lector univ. dr. Nadia-Nicoleta Morarasu, cei 30 de elevi de clasa a XI-a, profil matematica-informatica, coordonati de dna profesoara de informatica Ana Intuneric, au descoperit semnificatia actiunilor organizate pentru celebrarea Lunii Europene a Securitatii Cibernetice si a Zilei Internationale a Internetului (29 octombrie). In plus, au avut ocazia sa afle despre oportunitatile de e-learning prin webinarii, infografice si cursuri de tip MOOC, axate pe noile competente (EFQ) si pe sistemul de validare a cunostintelor in afara sistemului formal de invatamant.

E-Buletin 10/2017
Apelul pentru propuneri pentru programul Erasmus+ ...

Europe Direct Bacău on Facebook

Arhivă Evenimente

Caută