Spring National Platform Bacău 2017 - Erasmus Student Network (ESN) Bacău

Spring National Platform Bacău 2017 - Erasmus Student Network (ESN) Bacău

În perioada 16-19 martie, Organizația Erasmus Student Network Bacău de la Universitatea „Vasile Alecsandri" din Bacău a organizat o amplă activitate vizând inaugurarea Platformei Naționale ESN în cadrul căreia s-au reunit secțiuni ESN din 10 orașe ale României. ERASMUS STUDENT NETWORK este cea mai mare organizație studențească cu caracter interdisciplinar din Europa, care se bucură de susținerea Comisiei Europene. 

Obiectivul evenimentului a fost acela de a oferi tinerilor participanţi oportunităţi de dezvoltare profesională şi personală. Au fost organizate sesiuni plenare, workshop-uri, activități de tipul Social Erasmus (participanții au adus mâncare pentru câini, iar voluntarii ESN au mers la un adăpost cu mâncarea respectivă) şi activităţi specifice proiectului Exchange Ability (prin video Mannequin Challenge s-a demonstrat suportul ESN pentru persoanele cu nevoi speciale).

Centrul Europe Direct Bacău a fost partenerul acestui eveniment şi a susținut activitățile organizate de ESN Bacău prin materiale tematice şi prezentări ale programului Erasmus +.

Tratatele de la Roma la 60 de ani: Comisia reamint...
Ziua Sf. Patrick la Colegiul FERDINAND I din Bacău

Europe Direct Bacău on Facebook

Arhivă Evenimente

Caută