Tinerii băcăuani la Conferința CIED Bacău 2018

1._20180617-194615_1

În perioada 14-15 iunie 2018, Centrul de Infomare "Europe Direct" Bacău a desfășurat cel mai complex proiect din acest an - prima ediție a Conferinței CIED Bacău cu tema Stimularea "creșterii inteligente" a tinerilor băcăuani în context european

Studenților de la diferite facultăți din universitate care au participat la lucrările conferinței, li s-au alăturat liceeni băcăuani, reprezentanți ai organizațiilor de tineret (în special cele afiliate la Federația Tinerilor din Bacău), precum și un număr impresionant de cadre didactice interesate de activitațile propuse. 

Reușita acestui eveniment a fost asigurată prin implicarea activă în pregătiri și pe parcursul întregii manifestări a tuturor membrilor echipei CIED Bacău, a reprezentanților conducerii Universității "Vasile Alecsandri" din Bacău, a celor șase vorbitori la conferința în plen, a consilierilor Departamentului de Consiliere Profesională, a colegilor de la Facultatea de Litere și de la Biroul de Relații Internaționale. Acestora li se adaugă voluntarii de la Liga Studenților și de la ESN Bacău, precum și reprezentanți ai S.A.S Bacău și ai Facultății de Știiințe Economice. Le mulțumim tuturor pentru susținere. 

Până la prezentarea detaliată a fiecărei secțiuni în E-buletinul lunii iunie, vă propunem o trecere în revistă prin intermediul unui colaj de imagini.

Dialog pe teme europene: „Împreună pentru apărarea...
Programul conferinței CIED Bacău (14-15 iunie 2018...

Europe Direct Bacău on Facebook

Arhivă Evenimente

Caută