Infografice - Monitorul orașelor culturale și creative 2017

COVER-CULTURAL-CITIES

Monitorul orașelor culturale și creative este rezultatul unui proiect de cercetare care a cuprins 168 de orașe din 30 de țări europene (UE28, plus Norvegia și Elveția). Elaborat de serviciul științific intern al Comisiei Europene, respectiv Centrul Comun de Cercetare (JRC), Monitorul orașelor culturale și creative va ajuta factorii de decizie politică și sectoarele culturale și creative să identifice punctele forte de la nivel local și domeniile în care pot fi aduse îmbunătățiri, precum și să învețe de la orașe comparabile.

Acesta este disponibil sub forma unui instrument interactiv care permite utilizatorilor să efectueze căutări în cadrul orașelor selectate, precum și în cadrul unei game largi de informații cantitative și calitative privind performanța acestora.

Se preconizează ca Monitorul să fie actualizat o dată la doi ani pentru a rămâne solid din punct de vedere conceptual și la nivelul tuturor țărilor, orașelor și perioadelor, precum și pentru a surprinde evoluția orașelor. (Sursa: Comisia Europeană)

3 Decembrie - Ziua Internaţională a Persoanelor cu...
Infografice - Monitorul educației și formării 2017

Europe Direct Bacău on Facebook

Arhivă Infografice

Abonare E-Newsletter

Salut! Știm că vrei să fii la curent cu ultimele informații privind Uniunea Europeană!
Email type
Dacă avem dreptate, abonează-te la E-Buletinul lunar al Centrului Europe Direct Bacău!
Astfel, vei primi direct în căsuța poștală informații despre evenimente de marcă euro-locale, concursuri europene și oportunități de formare.
Please wait