Vizionare LIVE - SOTEU 2017 (Discursul privind Starea Uniunii)

cover

Multiplicatorii Centrului Europe Direct Bacău împreună cu toţi participanţii la Şcoala de vară "Connecting Social Start-ups – cum să devii antreprenor în epoca web 5.0", organizată de Centrele de Informare Europe Direct Bacău, Bucureşti şi Argeş la Poiana Braşov au urmărit în direct astăzi, 13 septembrie, la ora 10, cel mai important eveniment politic al anului cu privire la viitorul UE: SOTEU 2017(State of the Union Speech), discursul privind Starea Uniunii Europene al președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, adresat sesiunii plenare a Parlamentului European la Strasbourg.

Continue reading
0
21 Hits

SOTEU 2017: Discursul Privind Starea Uniunii

img
Miercuri, 13 septembrie 2017, președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, va sustine discursul privind Starea Uniunii Europene la Parlamentul European. După o amplă dezbatere la nivel european, national si local cu privire la #FutureofEurope, care a implicat Parlamentul European, parlamentele naționale, autoritățile locale și regionale și ...
Continue reading
0
32 Hits

„UNI!(ȚI) sub culorile solidarității”

0-cover

 În consonanță cu tema „Culori în Parcul Gherăiești", propusă anul acesta pentru Festivalul educațional „Zilele Parcului Gherăiești", organizat de Asociatia Pentru Dezvoltare Activa (ADA), în parteneriat cu Municipiul Bacău şi Federația Tinerilor din Bacău, Centrul „Europe Direct" Bacău a desfăşurat un workshop sâmbătă, 26 august 2017, de la 15:30-17:00, sub deviza „UNI!(ȚI) sub culorile solidarității".

Atelierul facilitat de dna Nadia-Nicoleta Morăraşu a antrenat participanţii în jocul Regiunilor UNI! Lansat sub egida Comisiei Europene, acest joc vizează să ajute participanții la conștientizarea importanței solidarității în viața socială a unei comunități. 

Continue reading
0
89 Hits

Lansare seria de dezbateri publice „Agora – Viitorul Europei”

1
Reprezentanța Comisiei Europene în România și platforma media CaleaEuropeana.ro organizează în perioada următoare, cu sprijinul Centrelor Europe Direct și al autorităților locale, o serie de trei dezbateri publice cu cetățenii, intitulate „ Agora – Viitorul Europei", axate pe cele cinci scenarii privind viitorul Europei, prezentate în Cartea Albă p...
Continue reading
0
51 Hits

Youth4Regions Media Programme

FOTO-APEL-JURNALISTI

Comitetul European al Regiunilor (CoR) și Direcția Generală Politică Regională și Urbană (DG REGIO) a Comisiei Europeneîncurajează studenții de la secţiile de jurnalism din toate statele membre să comunice cu privire la proiecte reale cofinanțate de Fondul european de dezvoltare regională și de coeziune. Este prima prima dată cînd Comisia Europeană desfășoară o competiție între studenții media din Europa şi oferă câștigătorilor șansa de a veni la Bruxelles ca parte a grupului media care comunică despre unul dintre evenimentele majore ale anului: a 15-a ediție a Săptămânii europene a regiunilor și orașelor,conferința anuală și platforma de colaborare a experților și părților interesate din domeniul politicii de coeziune a UE, desfăşurată în perioada 9-12 octombrie 2017.

Continue reading
0
43 Hits

Europe Direct Bacău on Facebook

Stiri 2016

Caută

Știri 2015

Știri 2014