Concurs foto „Europa mea, drepturile mele!”

concurs-foto-PES

Avem plăcerea de a vă anunța lansarea celei de-a 10-a ediții anuale a concursului european de fotografie, lansat de grupul PES din cadrul Comitetului Regiunilor.

Anul acesta, concursul – intitulat „Europa mea, drepturile mele!" – vizează chestiunea deosebit de actuală și sensibilă a drepturilor fundamentale în Uniunea Europeană și în afara ei. 

Concursul de fotografii „Europa mea, drepturile mele" îi invită atât pe fotografii profesioniști, cât și pe cei amatori să surprindă într-o fotografie viziunea proprie asupra acestui subiect foarte actual. Pentru a oferi participanților o serie de idei care le pot stârni imaginația, veți găsi o sursă de inspirație pe site-ul internet dedicat concursului.

Concursul se încheie la 30 iunie 2017 şi este deschis tuturor rezidenţilor UE în vârstă de cel puțin 18 ani.

Aveți astfel șansa de a câștiga material fotografic în valoare de până la 2 000 EUR, ales de dumneavoastră, precum și o excursie de trei zile la Bruxelles, în scopuri culturale, pentru două persoane.

Cele mai bune trei fotografii vor fi selecţionate de un juriu alcătuit din membri ai Grupului Partidului Socialiştilor Europeni (PSE) din cadrul Comitetului European al Regiunilor (CoR) – reprezentând autorități locale și regionale din întreaga UE – și din profesionişti din domeniul fotografiei. În plus, publicul va putea selecționa în septembrie 2017 un al patrulea câștigător, votând online pe pagina noastră de Facebook.

Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul unei ceremonii de decernare a premiilor la care vor fi invitați să participe și care va avea loc la Bruxelles în al patrulea trimestru al anului 2017.

Pentru mai multe informații privind concursul și pentru a avea acces la materialele promoționale, vizitați site-ul internet al concursului.

Fotografiile câștigătoare din edițiile anterioare ale concursului sunt disponibile pe contul Flickr al Grupului PSE din cadrul CoR.

Persoane de contact:

Samy Benomran
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
+32 2 282 22 37


Caravana "Educație și voluntariat" la Cleja
Inițiativa pentru IMM-uri: investiții de 246 milio...

Europe Direct Bacău on Facebook

Arhivă Știri

Caută