Conferință despre dezvoltarea urbană la Bacău, 21 mai 2018

UDN_Bacau_926x220_V1-test2---Cop_20180514-103559_1

Conferința Rețelei de Dezvoltare Urbană cu tema „Investițiile urbane în Europa: provocare pentru schimbare" organizată de Direcția Generală Politică Regională și Urbană (DG Regio) va avea loc la Bacău pe 21 aprilie 2018 la Centrul de Afaceri si Expoziții „Mircea Cancicov".

Acesta eveniment la nivel înalt va avea loc în prezența comisarului european pentru politică regională, doamna Corina Crețu și va reuni primari din orașe europene și românești, reprezentanți ai Comisiei Europene, ai Autorității de Management pentru Programul Operațional Regional, ai Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și ai Ministerului Fondurilor UE, precum și alte părți interesate.

Conferința se va concentra pe implementarea sprijinului acordat de UE pentru dezvoltarea urbană durabilă integrată în perioada 2014-2020 și post 2020, precum și pe modalitatea în care fondurile UE modelează peisajul urban în prezent și în viitor. În cadrul evenimentului vor fi prezentate structura și rezultatele Programului URBACT.

Agenda evenimentului poate fi accesată AICI.

Pentru a participa la eveniment este necesară înregistrarea online, până cel târziu în 17 mai, ora 18.00. Înregistrarea se poate face în limita locurilor disponibile.

Pentru mai multe informații, puteți consulta pagina de web: http://ec.europa.eu/regional_policy/en/policy/themes/urban-development/network 

Dialog cu cetățenii al comisarului european Corina...
Lansarea campaniei #EUandME - Ce are de oferit UE...

Europe Direct Bacău on Facebook

Caută