Consultare publică cu privire la evaluarea intermediară a mecanismului de protecție civilă al Uniunii

Consultare publică cu privire la evaluarea intermediară a mecanismului de protecție civilă al Uniunii

Comisia Europeană a deschis pana la 23 februarie 2017 o "Consultare publică privind evaluarea intermediară a „Mecanismului de Protecție Civilă al Uniunii", program instituit prin Decizia 1313/2013 a Parlamentului European și a Consiliului UE.

Obiectivul consultării este de a oferi cetățenilor UE și tuturor părților interesate ocazia de a-și exprima opiniile cu privire la performanțele mecanismului de protecție civilă al Uniunii în primii trei ani de punere în aplicare. Evaluarea va urmari, de asemenea, sa identifice eventualele deficiente si lectiile invatate, informand astfel orice propunere de modificare a Deciziei, daca este cazul. Activitatile evaluate se refera la urmatorul interval de timp: 1 ianuarie 2014 – 31 decembrie 2016.

– Chestionarul general al consultarii, varianta in limba romana, este disponibil si poate fi completat online aici. Acest chestionar poate fi completat de cei care nu au cunostinte aprofundate despre acest Mecanism al UE.
– Chestionarul in varianta lunga (disponibil numai in engleza), adresat celor care cunosc bine functionarea Mecanismului UE pentru protectie civila, poate fi descarcat aici.

Intrebarile referitoare la aceasta consultare trebuie adresate direct Comisiei Europene, Directia Generala ECHO – Ajutor umanitar si Protectie civila, email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

In anexa, se regasesc cele 2 chestionare in varianta pdf.(click aici)(click aici).

Din motive de transparenta, organizatiile si institutiile interesate sa participe sunt rugate sa se inscrie in Registrul de Transparenta al UE si sa subscrie la codul sau de conduita, in cazul in care acest lucru nu a fost facut deja pentru alte situatii. Detalii in limba romana se gasesc aici.

In aceste conditii, contributia va fi inregistrata ca punctul de vedere oficial al organizatiei. In caz contrar, daca organizatiile nu doresc sa comunice informatii privind interesele pe care le reprezinta, punctul lor de vedere va fi inregistrat separat.

Sursă: www.finantare.ro

Căutare de parteneri din Bulgaria - C1 Memorie eur...
Comisia Europeană a anunțat numele câștigătorilor ...

Europe Direct Bacău on Facebook