Elaborarea de noi norme europene în domeniul energiei regenerabile pentru perioada ulterioară anului 2020

Elaborarea de noi norme europene în domeniul energiei regenerabile pentru perioada ulterioară anului 2020

Obiectivul consultării este de a colecta opiniile tuturor părților interesate cu privire la noi norme în ce privește energia din surse regenerabile (RED) pentru perioada 2020-2030, prevăzute a fi prezentate înainte de sfârșitul anului 2016.

Politica de sustenabilitate bioenergetică, care va face parte, de asemenea, din noul pachet pentru energia regenerabilă, va fi tratată într-o consultare publică separată.

Termen-limită:10 februarie 2016

Grup-țintă:Autorități naționale și europene, participanți pe piețele de energie și asociațiile lor, IMM-uri, consumatori de energie, ONG-uri, alte părți interesate relevante, cetățeni.

Pentru a contribui la consultare, vă rugăm să completați chestionarul electronic din pagina de internet a Direcției Generale pentru Energie.

Persoanele interesate de această consultare sunt invitate să își formuleze contribuția în limba engleză, pentru a accelera procesul de evaluare și a reduce posibilele întârzieri datorate necesității traducerii contribuțiilor furnizate în alte limbi oficiale ale UE.

Contribuțiile vor fi publicate pe internet. Vă invităm să citiți declarația specifică de confidențialitate pentru a afla cum vor fi prelucrate contribuțiile și datele cu caracter personal.

Puteți consulta documentul aferent acestei consultări publice în format Word sau PDF .

Pentru asigurarea unui proces consultativ transparent, organizațiile sunt invitate să se înscrie înRegistrul de transparență și să furnizeze informații relevante despre identitatea lor. Contribuțiile formulate de către organizațiile neînregistrate vor fi publicate separat.

Date de contact:

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sursă: RCE România

Căutare de parteneri din Spania - C1 Memorie istor...
Amendarea proiectului „Extreme Light Infrastructur...

Europe Direct Bacău on Facebook