Echipa "Ferdinandiștii" la concursul Euro Quiz 2018

ferdi-1

 În premieră pentru Municipiul Bacău, o echipă a Colegiului Național „Ferdinand I" a participat pe 7 iunie la a doua ediție online a Competiției Euro Quiz, din inițiativa Europa, casa noastră. Echipa "Ferdinandiștii" reprezentată de elevii Dascălu Daria, Sava Miruna, Filip-Hodorogea Ștefan și Petraru Mihnea a fost coordonată de doamna profesoară Nicoleta Nistor, care a pregătit pe cei patru competitori folosind materialele puse la dispoziție de Centrul de Informare Europe Direct Bacău.

Concursul face parte din campania Europa, casa noastră, o campanie de comunicare și informare anuală a Reprezentanței Comisiei Europene în România, derulată în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale. Campania vizează creșterea nivelului de cunoștințe pe care elevii si liceenii din România le au despre Europa și Uniunea Europeană. La fiecare ediție organizată în cadrul campaniei educaționale pe teme europene, sute de echipe de clasa a VI-a din școlile gimnaziale din întreaga țară iau parte la această activitate antrenantă și educativă.

Felicităm echipa "Ferdinandiștii" pentru participare și avem încredere că anul viitor vor preda ștafeta unor alți colegi care să lupte, la rândul lor, pentru un loc în finală. 


Compensația CE pentru serviciu public, acordată Re...
1 iunie - Ziua Internațională a Copilului sărbător...

Europe Direct Bacău on Facebook

Caută