Stagii la Parlamentul European - termen limită 15 mai 2016

Stagii la Parlamentul European - termen limită 15 mai 2016

Un stagiu la Parlamentul European este o șansă unică pentru a câștiga experiență într-o atmosferă internațională și multiculturală. Dacă vă doriți să faceți parte din echipa Parlamentului, nu uitați să vă înscrieți la stagiu până pe 15 mai. Citiți mai jos  despre procedura de înscriere.

În calitate de stagiari, veți avea posibilitatea să contribuiți la activitățile Parlamentului și să învățați despre procedurile și politicile instituției care îi reprezintă pe cetățenii UE. Parlamentul oferă mai multe tipuri de stagii în orașe diferite, precum Bruxelles, Strasbourg și în alte orașe din statele membre.

Stagiile variază de la o opțiune generală până la opțiuni specializate ce includ jurnalism, comunicare, cercetare și traducere. Durata stagiului depinde de opțiunea pe care o alegeți. Stagiul plătit Robert Schuman este deschis tuturor absolvenților și durează cinci luni.

Cum se candidează

Puteți găsi aici toate informațiile despre tipurile de stagii si perioadele de înscriere.

Înscrierile la stagiile Robert Schuman care încep pe 1 octombrie 2016 sunt deschise. Dacă sunteți interesați, completați formularul online și trimiteți-l înainte de 15 mai la miezul nopții.

Image credit: Parlamentul European

Sursă: Parlamentul European, Europe Direct București

Cum funcționează Parlamentul European?
Damian Drăghici: 44% dintre europeni nu înțeleg cu...

Europe Direct Bacău on Facebook

Arhivă Știri

Caută