×

Warning

Error loading component: com_easysocial, Component not found.
Error loading component: com_easydiscuss, Component not found.

Publicarea rapoartelor din cadrul Semestrului european 2017

Reforme vaste au fost lansate în 2016, însă potențialul neutilizat al forței de muncă limitează creșterea economică. Gradul de sărăcie este în scădere, dar inegalitatea veniturilor continuă să rămână ridicată.

Continue reading
0
  1888 Hits

România în fața Curții de Justiție a UE din cauza depozitelor ilegale de deșeuri

Potrivit celui mai recent pachet lunar de decizii privind constatarea neîndeplinirii obligațiilor de stat membru, publicat miercuri, 15 februarie, Comisia Europeană a trimis România în fața Curții de Justiție a UE pentru faptul că nu a închis și reabilitat 68 de depozite ilegale de deșeuri, ce constituie un risc grav pentru sănătatea umană și pentru mediu.

Continue reading
0
  1725 Hits

10 proiecte din România nominalizate la Premiul Uniunii Europene pentru arhitectură contemporană 2017

Comisia Europeană și Fundació Mies van der Rohe au anunțat în cursul lunii ianaurie lista celor 356 de nominalizați la Premiul Uniunii Europene pentru arhitectură contemporană - Mies van der Rohe 2017.

Continue reading
0
  2322 Hits

S-a lansat apelul pentru Platforme europene

Agenția Executivă pentru Educație, Audiovizual și Cultură (EACEA) a lansat, în data de 1 februarie, apelul pentru Platforme europene în cadrul Programului Europa Creativă – Subprogramul Cultura. Termenul-limită până la care cei interesați pot depune propuneri de proiecte este 6 aprilie 2017, ora 12.00 (CET/CEST).

Continue reading
0
  2193 Hits

Campanie de februarie - Programul Operațional Regional 2014-2020 în Regiunea Nord-Est

ADR Nord-Est organizeaza, in perioada 14-21 februarie 2017, o serie de evenimente de informare destinate potentialilor solicitanti de finantare, in scopul prezentarii conditiilor de accesare a finantarii prin prioritatile de investitii:

- 2.2. - Sprijinirea crearii si extinderea capacitatilor avansate de productie si dezvoltarea serviciilor

- 3.1 - Sprijinirea eficientei energetice, a gestionarii inteligente a energiei si a utilizarii energiei din surse regenerabile in infrastructurile publice, inclusiv in cladirile publice, si in sectorul locuintelor, Operatiunea B - Cladiri Publice.

- 8.1 - Investitii in infrastructurile sanitare si sociale, Obiectivul Specific 8.3 - Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale - Grup vulnerabil: persoane varstnice

Continue reading
0
  2123 Hits

ED Bacău pe Facebook

Caută

Calendar

Wait a minute, while we are rendering the calendar