Ziua Europei la EUROPE DIRECT Bacău

Ziua-Europei-1

În data de 07.05.2021 a avut loc activitatea online "Vrei să fii star în UE? Vrei să știi câte-n lună și-n stele?" organizată de Colegiul "Mihai Eminescu" Bacău în colaborare cu "Europe Direct" Bacău, cu prilejul Zilei Europei 2021.

Activitatea s-a desfășurat simultan pe platformele Zoom și Google Meet, fiind găzduită de Nadia-Nicoleta Morărașu, coordonator EUROPE DIRECT Bacău, împreună cu doamnele profesoare Lăcrămioara Constantin și Ana-Maria Andrioaie.

Reprezentanta EUROPE DIRECT Bacău le-a prezentat mai întâi elevilor câteva dintre oportunitățile de informare și implicare în activități cu tematică europeană, punctând direcțiile principale ale activității centrului în perioada 2021-2025, folosind 2 devize sugestive promovate de rețeaua EUROPE DIRECT:

  • EMPOWER CITIZENS: MEET AN EXPERT, ASK A QUESTION!
  • DO IT YOURSELF WITH OUR HELP: DISCUSS, DEBATE, DECIDE!

Elevii claselor a XI-a C și a IX-a C au răspuns cu entuziasm invitației de a-și proba cunoștințele de cultură europeană într-un joc online, sub forma unui chestionar, la care au raspuns, în timpul alocat, mai mult de jumatate dintre participanți. În urma analizei răspunsurilor primite, pe primele locuri s-au situat elevii următori:

  • Voicu Daniel și Zodian Codrin Constantin - Premiul I
  • Știrbu Elena ,Ciocoiu Ioana, Trifescu Afroditi, Negoiță Andreea- Premiul II

Activitatea de astăzi a fost un bun prilej de a afla cât mai multe informații despre activitatea EUROPE DIRECT Bacău și cum se pot organiza diferite evenimente, concursuri și activități în cadrul și cu sprijinul acestuia.

Autor articol: prof. Lăcrămioara Constantin, Colegiul "Mihai Eminescu" Bacău

Punem UE la cale cu școlile băcăuane - Ziua Europe...
Deschiderea EUROPE DIRECT Bacău

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://europedirectbacau.ro/

ED Bacău pe Facebook

Caută

Calendar

Wait a minute, while we are rendering the calendar