Training online DIGIACTIVE EDIC MULTIPLIERS

digiactive-edic-multipliers---Copy---Cop_20200506-133311_1

 Ținând cont de importanța acordată educației digitale și de necesitatea unui nou elan pentru democrația europeană, CIED Bacau vă propune o serie de ateliere interactive care vizează dezvoltarea unor competențe digitale specifice pentru a face față dezinformării online. 

Scopul este acela de a activa o rețea de tineri multiplicatori de informație europeană în format digital, care să fie implicați activ în mediul online în promovarea principiilor, valorilor și inițiativelor Uniunii Europene, sub îndrumarea/in strânsă colaborare cu echipa Europe Direct Bacău.

Trainingul online realizat de voluntarii Asociației pentru Dezvoltare Activă ADA in perioada 11-13 mai 2020 se va axa pe dezvoltarea competențelor digitale și de social media și pe dezvoltarea cunoștințelor legate de Uniunea Europeană. Punctual, odata inscrisi la atelierele online, veti putea participa la sesiuni de informare despre:

  • Folosirea rețelelor sociale (Facebook și Instagram) pentru promovarea și diseminarea evenimentelor și proiectelor europene, cât și a materialelor realizate de Comisia Europeană sau alte instituții europene.
  • Dezvoltarea de conținut social media: postere, videouri, comunicate de presă.
  • Platformele online ale Uniunii Europene și diferitele instrumente realizate de Comisia Europeană pentru informarea cetățenilor europeni și pentru promovarea beneficiilor și oportunităților europene.
  • Direcțiile și propunerile Uniunii Europene pentru perioada 2021 - 2027, mai ales în ceea ce privește digitalizarea și educația digitală.
  • Dezvoltarea de competențe de critical thinking pentru combaterea fake news în mediul online.

Inscrierea la aceste ateliere online se face pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau pe alte canale media de comunicare cu Nadia Morarasu, coordinator CIED Bacau.Dupa inscriere va vom comunica linkul pe platforma Zoom de pe care puteti sa participati la ateliere.

Vă așteptăm cu drag să ne conectăm din nou în mediul virtual! 

Premiere concurs online "FAMILIA EUROPEANĂ, ÎNTRE ...
Caravana de Informare „Europa, șansa mea” la Liceu...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://europedirectbacau.ro/

ED Bacău pe Facebook

Caută

Calendar

Wait a minute, while we are rendering the calendar