Celebrarea programului Erasmus+

19126106_10211013042695522_87324051_o

Din dorința de a celebra ȋn stil propriu succesul programului Erasmus ajuns la un moment aniversar, Centrul „Europe Direct" Bacău, ȋn colaborare cu Biroul de Relații Internaționale din cadrul Universității „Vasile Alecsandri" din Bacău, a oferit ȋn data de 13 iunie 2017, cadrul propice pentru o întâlnire realmente constructivă ȋntre două dintre reprezentantele Erasmus Student Network Bacău si 22 de eleve ale Colegiului Pedagogic „Stefan cel Mare" din Bacău împreună cu dl profesor Viorel Nistor.

Continue reading
54 Hits

Dialog între generații - Ziua Internațională a Copilului

20170604_120313

Ziua Internațională a Copilului e un prilej foarte potrivit pentru un dialog ȋntre generaţii şi pentru a aduce,ȋn acelaşi timp şi spaţiu, copii, tineri, părinți, bunici, educatori, iubitori ai poveștilor copilăriei. Centrul de Informare „Europe Direct" Bacău, ȋn parteneriat cu Primăria Bacău, având drept colaboratori centrele de protecție aparținând de DGASPC Bacău şi Teatrul Municipal „Bacovia",au reușit sa ofere astăzi, 4 iunie 2017, un spectacol de excepție, dedicat copiilor de toate vârstele.

Continue reading
46 Hits

Cadou de 1 iunie pentru copiii Bacăului - „Albă ca Zăpada”

ALBA-CA-ZAPADA-FACEBOOK-COVER

Sala Teatrului Municipal „Bacovia" a răsunat astăzi, 1 iunie 2017, începând cu ora 10, de glasurile entuziaste ale copiilor băcăuani care au răspuns invitaţiei de a se bucura de piesa de teatru de animație „Albă ca Zăpada", oferită cadou de ziua lor, din partea Centrului „Europe Direct" Bacău în parteneriat cu Judeţul Bacău şi Primăria Bacău. 

Continue reading
61 Hits

„Europa cetăţenilor solidari: să învăţăm, să construim, să ne jucăm împreună”

15

Centrul „Europe Direct" Bacău, în parteneriat cu Primaria Bacău, a găzduit pe 30 mai 2017, la Sala de Atletism din Bacău, începând cu ora 11.30, evenimentul dedicat persoanelor cu Sindrom Down şi afecţiuni asociate sub deviza „Europa cetăţenilor solidari: să învăţăm, să construim, să ne jucăm împreună". Participanţii la eveniment, indiferent de vârstă, au învăţat astfel o lecţie a solidarităţii, au construit o punte între cei care pot ajuta şi cei care au nevoie de o mână caldă întinsă spre ei şi au intrat în joc împreună.  

Continue reading
58 Hits

"Neghiniță" - spectacol dedicat dialogului între generații băcăuan

FACEBOOK-COVER-NEGHINITA

În această săptămână, deschidem seria unor dialoguri între generații iniţiate de Centrul „Europe Direct" Bacău, în parteneriat cu Județul Bacău, Primăria Bacău şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bacău, în vederea îmbunătăţirii incluziunii şi interacţiunii sociale a copiilor, tinerilor şi vârstnicilor din centrele de protecţie, centrele rezidenţiale şi alte centre de asistenţă socială.

Continue reading
69 Hits

Europe Direct Bacău on Facebook

Evenimente 2016

Evenimente 2015

Evenimente 2014

Caută

Calendar

Wait a minute, while we are rendering the calendar