×

Warning

Error loading component: com_easysocial, Component not found.
Error loading component: com_easydiscuss, Component not found.

Aplică la Model European Union Iasi

MEU-IASI

 Model European Union Iaşi (MEU Iaşi) este un proiect internațional unic în România, care oferă tinerilor interesați ocazia de a participa la o simulare realistă a procedurii legislative europene. 

Cine poate participa?

Tineri cu vârsta între 18-28 ani, indiferent de nivelul studiilor, cu cunoștințe de limba engleză la nivel conversațional

Cum se desfășoară?

Participanții reuniți la Iași vor îndeplini rolurile de miniştri în Consiliul Uniunii Europene, membri ai Parlamentului European, reprezentanți ai mediului privat sau jurnaliști într-un joc de rol care le va permite să cunoască mai bine mecanismul european de legiferare.

Participanții vor avea oportunitatea de a dobândi și de a-și testa abilitățile de negociere, dezbatere și leadership într-un cadru multicultural menit să îi determine să se dezvolte atât profesional, cât și personal.

Model European Union Iasi, ediția a 3-a, va avea loc în perioada 5-10 martie 2019.

Taxa de participare: 50 EUR (include cazarea, masa, materialele necesare pe toată perioada desfășurării proiectului).

Înscrierea participanților a fost extinsă până la 31 ianuarie și are loc prin completarea formularului: https://goo.gl/forms/xbmUtNQVv1SPDdz72.

Pentru detalii suplimentare, trimiteți un mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau pe pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/MEUIasi/.

Citizens' App - Uniunea Europeană la îndemâna noas...
E-buletin 12/2018

ED Bacău pe Facebook

Caută

Calendar

Wait a minute, while we are rendering the calendar