×

Warning

Error loading component: com_easysocial, Component not found.
Error loading component: com_easydiscuss, Component not found.

Competiția „Invață să programezi cu Alice”

Cover-adfaber

Din dorința de a inspira și sustine următoarea generație de specialisti IT care vor folosi nu numai cunoștințele de operare a calculatorului, ci și imaginatia, creativitatea și abilitatea de a lucra în echipă, organizația ADFABER lansează competiția "Invata sa programezi cu Alice" pentru elevii de gimnaziu și liceu, sponsorizată de Oracle Academy.

Etape:

1.Formarea echipei: echipa este formata din doi elevi si un profesor-coordonator (mentorul poate avea mai multe echipe inscrise in concurs);

2.Inscrierea echipei: pana pe 25 octombrie, folosind formularele pentru liceu și formularele pentru gimnaziu;

3.Realizarea unui Joc educational interactiv folosind platforma Java Alice 3;

4. Trimiterea proiectului sub forma de arhiva până pe 1 noiembrie 2017 la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.;

4. Premierea participantilor: toți participanții primesc diplome și adeverințe de participare, iar cele mai bune echipe primesc premii constând din echipamente IT.

Pentru informații suplimentare, puteți adresa solicitarea pe adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., iar pentru detalii referitoare la regulamentul concursului sau baremul de corectare, puteti accesa site-ul oficial al concursului adfaber.org/alice.

Sursa: http://adfaber.org/ 

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice
Cerere de propuneri a Comisiei Europene – program ...

ED Bacău pe Facebook

Caută

Calendar

Wait a minute, while we are rendering the calendar