Caravana de informare „Europa, șansa mea” la Colegiul Economic „Ion Ghica” Bacău

AFIS-caravana-Ghica-nov

Caravana de informare „Europa, șansa mea", desfășurată de Centrele de Informare Europeană Europe Direct Valea Trotușului Comănești și Europe Direct Bacău, ajunge online la Colegiul „Ion Ghica" Bacău, pentru a promova oportunitățile de a efectua stagii de pregătire practică prin mobilități VET în cadrul Erasmus+ și schimburile pentru tinerii antreprenori prin EYE (Erasmus for Young Entrepreneurs).

Pe de o parte, proiectele de parteneriat strategic în domeniul educaţiei şi formării profesionale la care tinerii liceeni pot participa ei înșiși sprijină, dezvoltă și/sau pun în aplicare practici inovatoare, precum și inițiative comune de promovare a cooperării, a activităților de învățare reciprocă și a schimbului de experiență la nivel european prin intermediul Erasmus+. Pe de altă parte, Erasmus pentru tinerii antreprenori este un program de schimb transfrontalier care oferă antreprenorilor noi sau aspiranţi şansa de a învăţa de la antreprenorii cu experienţă care conduc mici companii în alte ţări participante.
Evenimentul se va desfășura pe platforma "CISCO Webex" marți, 17 noiembrie 2020, între orele 10.00-11.00, cu elevi ai Colegiului „Ion Ghica" din Bacău, coordonați de dna prof. Cristina Stoica, având ca facilitator pe Ana-Maria Bostan, în calitate de voluntară a Centrului Europe Direct Bacău și masterandă a Facultății de Litere (UVAB).

Meeting link: https://businessandstrategiesineurope-gbk.my.webex.com/...


Sprijin UE pentru artele spectacolului prin Europe...
Campania de responsabilizare socială STĂ ÎN PUTERE...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://europedirectbacau.ro/

ED Bacău pe Facebook

Caută

Calendar

Wait a minute, while we are rendering the calendar