Concursul AEM "Redescoperă natura"

AEM

Agenția Europeană de Mediu (AEM) a lansat concursul foto intitulat "Redescoperă natura", care invită cetățenii cu vârsta de 18 ani să se reconecteze cu natura și să surprindă toate minunile acesteia cu ajutorul unei aparat foto.

Participanții pot prezenta fotografii care descriu oricare dintre categoriile prim-planuri ale naturii, natura la ușa mea sau perspectivă asupra naturii.

Câștigătorii concursului vor primi un premiu în valoare de 1.000 EUR pentru fiecare categorie, iar un alt premiu în valoare de 500 EUR se va acorda pentru Premiul publicului și Premiul pentru tineret. Premiul pentru tineret va fi acordat pentru fotografia câștigătoare, selectată dintre fotografiile prezentate de candidaţii cu vârsta cuprinsă între 18 și 24 de ani (născuți între anii 1996, inclusiv și 2002, inclusiv) la oricare dintre cele trei categorii ale concursului.

Toţi finaliștii vor avea fotografiile expuse pentru votul publicului, fotografii care pot fi prezentate, de asemenea, în viitoarele materiale digitale și tipărite ale AEM și partenerilor săi europeni.

Termen limită de înscriere: Participanții pot să trimită maximum 5 fotografii până la data de 1 august 2021, 23:59 CEST.

Mai multe informații privind criteriile de eligibilitate și modalitatea de candidatură găsiți AICI. 

A 10-a ediție a Zilei Inițiativei cetățenești euro...
Concurs foto si testimoniale "Together in the Dist...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://europedirectbacau.ro/

ED Bacău pe Facebook

Caută

Calendar

Wait a minute, while we are rendering the calendar