UNI(!)ȚI de ZEL la Colegiul "Ferdinand I"

cover

Ideea de a sărbători limbile care sunt parte integrantă a patrimoniului cultural european este una la care echipa Europe Direct Bacău  subscrie ori de câte ori primește invitația de a se afla în mijlocul iubitorilor de limbă. 

Prima incursiune din acest an în fascinanta lume a limbilor vorbite în UE a fost la Colegiul Național "Ferdinand I", unde elevii claselor a 9-a B și E, sub coordonarea dnei profesoare de limba engleză Nicoleta Nistor, au răspuns provocărilor lansate de dna lector dr. Nadia Morărașu, coordonator Europe Direct Bacău, prin intermediul Jocului Regiunilor UN!! Nivelul foarte bun al limbii engleze, talentul artistic și spontaneitatea le-au permis participanților să răspundă fiecărei provocări într-un timp record, astfel încât toate echipele să încheie jocul ajungând la UNI! - stadiul marcat prin câte trei steluțe UNI! pentru fiecare din domeniile de dezvoltare ale unei regiuni. 

Elevii clasei a 3-a B s-au prins, la rândul lor, cu entuziasm în jocul cu limbile europene, pe care le-au recunoscut împreună cu capitalele și alte simboluri specifice fiecăreia dintre țările membre UE. Efortul lor a fost răsplătit prin materialele din partea Europe Direct pe care le-au primit și distracția de care s-au bucurat pe parcursul activității.

Ziua Europeană a Limbilor sărbătorită de Europe Di...
Ziua Europeană a Limbilor 2018 – UNI(!)ŢI de ZEL2

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://europedirectbacau.ro/