×

Warning

Error loading component: com_easysocial, Component not found.
Error loading component: com_easydiscuss, Component not found.

Parlamentul European a votat eliminarea blocajelor în comerțul online transfrontalier

Plenul Parlamentului European, reunit la Strasbourg pe 6 februarie, a votat noi reguli care vor interzice "blocarea geografică" a cumpărătorilor care accesează pagini de internet ale unor magazine online din alt stat membru UE. Consumatorii vor putea astfel alege în deplină libertate de pe ce pagină vor achiziționa bunuri sau servicii, fără să fie blocați sau redirecționați automat către o altă pagină din cauza naționalității, locului de rezidență sau chiar a unei locații temporare unde se află.

Acordul asupra regulamentului privind blocarea geografică trebuie aprobat formal de Consiliul Uniunii Europene, iar noile reguli se vor aplica la nouă luni după publicarea în Jurnalul Oficial al UE, adică înainte de sfârșitul anului 2018.

Foto credit

Informații complete: https://goo.gl/URjGNh 

Continue reading
0
  1663 Hits

ARTE – Partenerul mediatic al Anului european al patrimoniului cultural 2018

Anul european al patrimoniului cultural 2018 a a prezentat canalul cultural european ARTE drept principalul partener mediatic pentru evenimentele din acest an. Cu reviste, documentare și emisiuni de înaltă calitate, difuzate în limbile franceză și germană, subtitrată în limbile engleză, spaniolă și poloneză, ARTE reprezintă o sursă inepuizabilă div...

Continue reading
0
  1772 Hits

ED Bacău pe Facebook

Caută

Calendar

Wait a minute, while we are rendering the calendar