Gala Fondurilor Structurale, ediția a 2-a

cover-Gala-fondurilor-structurale

 A doua ediție a Galei Fondurilor Structurale a fost organizată pe 18 decembrie 2017, la București, de Reprezentanța Comisiei Europene în România împreună cu Structural Consulting Group-www.fonduri-structurale.ro în parteneriat cu Banca Comercială Română, Banca Transilvania, Trandafir & Associates, WoPa și Asociația Centrul pentru o Societate Durabilă.

 Ca parte a campaniei „Succesul e…MOLIPSITOR!" cu rorlul de promovare a bunelor practici și a impactului generat de proiectele finanțate din fondurile europene, gala a fost organizata pe sectiuni care sa reflecte cât mai bine structura ultimelor apeluri de proiecte din cadrul financiar 2007 – 2013 și să ofere șansa proiectelor nefinalizate în 2014 să se înscrie acum. Un alt element de noutate pentru anul acesta a fost faptul că au existat două secțiuni dedicate structurilor (start-up-uri și structuri de economie socială) create prin proiectele-umbrelă din cadrul apelurilor România Start Up și Economie Socială din 2014-2015, apeluri care au creat o mare efervescență la nivel național.

Cele 129 de proiecte înscrise au fost evaluate de un juriu format din profesioniști și personalități din fiecare dintre cele 8 domenii ale Galei Fondurilor Structurale. La fiecare secțiune au fost acordate câte 3 premii, marii câștigători fiind răsplătiți și cu o vizită de studiu la Bruxelles, la Comisia Europeană, oferită de Reprezentanța Comisiei Europene în România. De asemenea, au fost acordate și premii speciale de către partenerii evenimentului.

Doamna Corina Crețu, comisar european pentru politică regională, a delcarat in deschiderea galei: ,„Salut în mod deosebit beneficiarii, persoane care s-au dedicat, au muncit și, în ciuda birocrației și a obstacolelor, au reușit, prin proiectele lor, să îmbunătățească viața de zi cu zi a oamenilor. Mă bucur să văd povești de succes și felicit beneficiarii înscriși și laureații acestei Gale nu doar în calitate de comisar european direct interesat de eficiența utilizării fondurilor europene, ci și în calitate de cetățean european care privește cu mult mai multă încredere la viitorul nostru comun văzând aceste proiecte care generează schimbare".

Sursa: http://www.fonduri-structurale.ro/stiri/19533/gala-fondurilor-structurale-editia-a-ii-a-129-de-proiecte-28-de-premii-o-comunitate-mai-mare-si-mai-unita

Câștigătorii concursului “Reporter și Blogger Euro...
La mulți ani Centrului de Informare Europe Direct ...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://europedirectbacau.ro/

ED Bacău pe Facebook

Caută

Calendar

Wait a minute, while we are rendering the calendar