×

Warning

Error loading component: com_easysocial, Component not found.
Error loading component: com_easydiscuss, Component not found.

Training online DIGIactive ED Bacau Multipliers

Cover-training-1

Ținând cont de importanța acordată folosirii de instrumente digitale în contextul pandemic, ED Bacau vă propune o nouă serie de ateliere interactive care vizează dezvoltarea de competențe digitale specifice pentru a face față provocărilor comunicării online.

Scopul principal este acela de a pregăti o rețea de tineri multiplicatori de informație europeană, pentru a se implica mai activ în mediul online în promovarea principiilor, valorilor și inițiativelor Uniunii Europene, sub îndrumarea/in strânsă colaborare cu echipa EUROPE DIRECT Bacău.

Trainingul online realizat de voluntarii Asociației pentru Dezvoltare Activă ADA în perioada 28-30 iunie 2021 se va axa pe dezvoltarea competențelor digitale și de social media și pe dezvoltarea cunoștințelor legate de Uniunea Europeană. Punctual, odată înscriși la atelierele online, veți putea participa la sesiuni interactive despre:

  • Folosirea rețelelor sociale (in special Facebook și Instagram) pentru promovarea și diseminarea evenimentelor și proiectelor europene, cât și a materialelor realizate de Comisia Europeană sau de alte instituții europene.
  • Dezvoltarea de conținut social media: covere, video-uri, podcasturi, etc.
  • Platformele online ale Uniunii Europene (in special platforma Conferinței privind Viitorul Europei) și diferitele instrumente realizate de Comisia Europeană pentru informarea cetățenilor europeni și pentru promovarea beneficiilor și oportunităților europene.
  • Direcțiile și programele Uniunii Europene pentru perioada 2021 - 2027, mai ales în ceea ce privește digitalizarea și educația digitală.
  • Dezvoltarea de competențe de critical thinking pentru combaterea fake news în mediul online.

Cine și cum poate participa?

  • Liceeni și studenți din județul Bacău, dornici să își asume rolul de multiplicatori de infomație europeană în colaborare cu echipa EUROPE DIRECT Bacău;
  • Înscrierea la aceste ateliere online se face pana pe data de 25 iunie 2021, pe formularul https://forms.gle/kUQS1oQUx11x6SvZ6 sau direct la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. După inscriere, vă vom comunica linkul pe platforma online de pe care puteți să participați la ateliere.

Vă așteptăm cu drag să ne conectăm din nou în mediul virtual! 

Întâlnire cu noua șefă RCE România
Lansarea Chestionarului EDUCAȚIE ȘI TINERI ÎN RURA...

ED Bacău pe Facebook

Caută

Calendar

Wait a minute, while we are rendering the calendar