Youth4Regions Media Programme

FOTO-APEL-JURNALISTI

Comitetul European al Regiunilor (CoR) și Direcția Generală Politică Regională și Urbană (DG REGIO) a Comisiei Europeneîncurajează studenții de la secţiile de jurnalism din toate statele membre să comunice cu privire la proiecte reale cofinanțate de Fondul european de dezvoltare regională și de coeziune. Este prima prima dată cînd Comisia Europeană desfășoară o competiție între studenții media din Europa şi oferă câștigătorilor șansa de a veni la Bruxelles ca parte a grupului media care comunică despre unul dintre evenimentele majore ale anului: a 15-a ediție a Săptămânii europene a regiunilor și orașelor,conferința anuală și platforma de colaborare a experților și părților interesate din domeniul politicii de coeziune a UE, desfăşurată în perioada 9-12 octombrie 2017.

Condiţiile de eligibilitate 

1. Cerința minimă de vârstă: 18 ani. 
2. Toți tinerii jurnaliști selectați vor fi rugați să furnizeze o copie a carnetului de student pentru a dovedi că sunt înscrişi la o școală / universitate de jurnalism. 
3. Aplicaţia constă dintr-un articol care trebuie să aibă cel puțin 400 de cuvinte și să nu depășească 1000 de cuvinte. 
Numai contribuțiile scrise vor fi acceptate.
4. Cererile trebuie depuse în limba engleză.
5. Sunt acceptate sunt doar aplicaţiile individuale.
6. Comisia Europeană își rezervă dreptul de a folosi articolele prezentate în materialele de prezentare și de a le reproduce sub orice formă.
7. Juriul va fi compus din oficiali ai instituțiilor europene, care lucrează în domeniile media/jurnalism/comunicare.
8. Decizia juriului este definitivă și fără recurs. Juriul își rezervă dreptul de a respinge orice aplicaţie care nu respectă cerințele concursului.

Termenul-limită de depunere a aplicaţiilor a fost extins până la 9 septembrie. 

Apelul pentru idei de proiecte PDW 2017 deschis pâ...
Caravana de informare „Educație şi voluntariat ȋn ...