×

Warning

Error loading component: com_easysocial, Component not found.
Error loading component: com_easydiscuss, Component not found.

EDUCAȚIE PENTRU DEMOCRAȚIE EUROPEANĂ. Auxiliar curricular pentru clasele de liceu

20220118-170931Cover-auxiliar-liceu

"EDUCAȚIE PENTRU DEMOCRAȚIE EUROPEANĂ. Auxiliar curricular pentru clasele de liceu. Instrumente de lucru" este un material elaborat de doamna prof. dr. Nicoleta Zărnescu de la Colegiul Național Ferdinand I Bacău, cu sprijinul EUROPE DIRECT Bacău, care a pus la dispoziția autoarei o arhivă de materiale printate si online privind informarea tinerilor despre Uniunea Europeană, politicile, programele și inițiativele acesteia.

Scopul acestui auxiliar constă în sprijinirea profesorilor şi elevilor liceeni în formarea deprinderilor de cercetare și utilizare a unor instrumente de lucru, a unor programe specifice, oferite de instituții europene și din domeniul educaţiei pentru cetăţenie democratică şi al educaţiei pentru drepturile omului, pentru înțelegerea noțiunilor despre Uniunea Europeană și obiectivele acesteia.

Resurse educaționale din acest auxiliar au ca obiectiv încurajarea dezvoltării abilităților și competențelor moderne ale elevilor, dezvoltarea unor persoane încrezătoare în sine, cu o gândire critică și independentă. Sunt recomandate unele activități multimedia care ar trebui să fie atrăgătoare pentru elevi și să îi motiveze mai mult, dezvoltându-le, în același timp, abilitățile digitale.

Sursă text: introducerea realizată de autoare

Cu permisiunea autoarei si a editurii, auxiliarul este accesibil online pe https://issuu.com/europedirectbacau/docs/auxiliar_curricular_liceu.

Apeluri deschise în Orizont Europa – program Widen...
DESCOPERĂ UE. SPAȚIUL ÎNVĂȚĂRII ȘI AL DIVERSITĂȚII...

ED Bacău pe Facebook

Caută

Calendar

Wait a minute, while we are rendering the calendar