Become Parliament’s editor for a day!

cove_20171013-184307_1

Echipa care administrează pagina de Facebook a Parlamentului European a lansat un concurs adresat persoanelor interesate să descopere ce înseamnă să lucrezi în Parlamentul European și cum se realizează comunicarea pe social media în această instituție.

Condiții de participare

Inscrierea la concurs este gratuită. Trebuie să aveți cel puțin 18 ani, să locuiți într-o țară a Uniunii Europene și, dacă veți fi câștigător, să fiți disponibil între 12-14 decembrie pentru a veni la Strasbourg.

Fiecare aplicant trebuie să pregătească un scurt videoclip despre motivul pentru care ar trebui selectat și să îl posteze pe wall-ul evenimentului. Există doar două reguli: clipul nu trebuie să depășească 30 de secunde și trebuie sa fie postat înainte de miezul nopții CET pe 29 octombrie. Echipa Facebook a Parlamentului va alege pe 9 noiembrie trei câștigători din zece cele mai apreciate propuneri.

Premii oferite

Cei trei câștigători vor fi invitați într-o excursie de trei zile la Strasbourg (12-14 decembrie). Ei vor administra pentru o zi pagina de Facebook a Parlamentului. Acest lucru necesită: alegerea unor locuri interesante, urmărirea dezbaterilor și întâlnirilor, intervievarea VIP-urilor, pregătirea posturilor și materialelor. Echipa de media socială a Parlamentului va fi la dispoziția câștigătorilor pentru a oferi ajutor și informații. Cheltuielile de cazare și de călătorie vor fi acoperite de Parlamentul European. 

Ziua Europeană de Luptă Impotriva Traficului de Pe...
Luna europeană a literaturii

Europe Direct Bacău on Facebook

Arhivă Apeluri