Campanie de informare - Săptămâna prevenirii traficului de persoane 2020

Afis-antitrafic-1

În perioada 12 – 18 octombrie 2020, Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane (ANITP) organizează o serie de evenimente dedicate marcării Zilei Europene de Luptă Împotriva Traficului de Persoane – 18 octombrie, incluse în cadrul campaniei de informare şi prevenire „Săptămâna prevenirii traficului de persoane".
La Universitatea „Vasile Alecsandri" din Bacău, în cadrul manifestărilor prilejuite de „Săptămâna prevenirii traficului de persoane", Centrul de Informare „Europe Direct", Bacău si Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane, Centrul Regional Bacău vor organiza, în format online, dezbateri la care vor participa studenți, cadre didactice și reprezentanți ai echipei interinstituționale de prevenire și combatere a traficului de persoane din județul Bacău. Este vorba despre coordonatoarea Centrului Regional Împotriva Traficului de Persoane, Bacău, subcomisar de poliție Alina-Manuela Rusu și inspectorii de specialitate Daniela Aniței și Liviu Nistor de la aceeași instituție.

Prin această campanie se dorește nu numai informarea, ci şi conștientizarea publicului cu privire la riscurile şi implicaţiile asociate traficului de persoane. În egală măsură, iniţiativa îşi propune să abordeze ambele dimensiuni ale traficului, respectiv cererea şi oferta care favorizează existenţa acestui fenomen. 

Investiții în educație gratuită vs. educație de ca...
Teatru forum la Colegiul Ferdinand I Bacău de Ziua...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://europedirectbacau.ro/

ED Bacău pe Facebook

Caută

Calendar

Wait a minute, while we are rendering the calendar