Caravana de informare „Europa, șansa mea” la Colegiul „N. V. Karpen” Bacău

Afis-caravana-Karpen

 Caravana de informare „Europa, șansa mea", desfășurată de Centrele de Informare Europeană Europe Direct Valea Trotușului Comănești și Europe Direct Bacău ajunge online la Colegiul „N. V. Karpen" Bacău, pentru a promova securitatea online în rândul cetățenilor UE în cadrul Lunii europene a securității cibernetice.

În acest an, cea de a 8-a ediție a Lunii europene a securității cibernetice (ECSM) a Uniunii Europene abordează problemele de securitate legate de digitalizarea vieții de zi cu zi, care au fost accelerate de pandemia de COVID-19. Prin transmiterea mesajelor din cadrul campaniei oficiale „Think Before U Click" („Gândește înainte de a face clic"), intenționăm să încurajăm tinerii participanți la eveniment să analizeze cu atenție, înainte de accesa diferite linkuri pe internet și să avertizăm cât mai mulți utilizatori asupra amenințărilor cibernetice.

Evenimentul se va desfășura pe platforma "CISCO Webex" luni, 26 octombrie 2020 între orele 11.00-12.00, cu elevi ai Colegiului „N. V. Karpen" din Bacău, coordonați de dna prof. dr. Mihaela Vasiloaia.

Meeting link:

https://businessandstrategiesineurope-gbk.my.webex.com/businessandstrategiesineurope-gbk.my/j.php?MTID=m6e3d353faf57a4881c7f22e5e8cc7e4b

Meeting number: 163 396 8188

Password: 9m3pZJ6uwhT (96379568 from phones and video systems)

Caravana de informare „Europa, șansa mea” la Coleg...
Opportunities of studying, travelling, working and...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://europedirectbacau.ro/

ED Bacău pe Facebook

Caută

Calendar

Wait a minute, while we are rendering the calendar