Caravana de informare „Europa, șansa mea” la Colegiul Național „Emil Botta” din Adjud

AFIS-CARAVANA-Botta

 Mergând pe linia uneia dintre prioritățile Comisiei Europene pentru 2019-2024 - Promovarea modului nostru de viață european - Caravana de informare „Europa, șansa mea", desfășurată de Centrele de Informare Europeană Europe Direct Valea Trotușului Comănești și Europe Direct Bacău și-a propus să promoveze la Colegiul Național „Emil Botta" din Adjud instrumentele online puse la dispoziție pe platforma „Re-open EU". Lansată de Comisia Europeană încă din iunie, platforma oferă informații despre norme, restricții sau permisiuni de călătorie adoptate pe teritoriul UE, precum și măsuri de protecție a sănătății și siguranței publice în contextul pandemiei de COVID-19. Pe lângă facilitarea accesului la informații corecte și actualizate, ne dorim să întărim sentimentul că se fac eforturi susținute pentru ca limitarea sau condiționarea dreptului de a călători în străinătate să se facă într-o manieră reglementată unitar la nivelul european, doar atunci când se impune și pentru protecția cetățenilor europeni.

Evenimentul se va desfășura pe platforma CISCO Webex, marți, 27 octombrie 2020, începând cu ora 9.00, cu elevi ai Colegiul Național „Emil Botta" din Adjud, coordonați de dna profesoară Mihaela-Izabela Boncea. 

Meeting link:

https://businessandstrategiesineurope-gbk.my.webex.com/businessandstrategiesineurope-gbk.my/j.php?MTID=m42a63b6106b02cffd318b8315f1672f8

Meeting number: 163 270 7267

Password: xNNGerXJ338 (96643795 from phones and video systems)

Campania STĂ ÎN PUTEREA TA SĂ FACI CEVA! la Liceul...
Caravana de informare „Europa, șansa mea” la Coleg...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://europedirectbacau.ro/

ED Bacău pe Facebook

Caută

Calendar

Wait a minute, while we are rendering the calendar