Celebrarea Zilei Europei în cadrul caravanei de informare "Educație și voluntariat în Europa" la Școala Gimnazială din Faraoani

COVER-POSTARE-EUROPE-DAY-SITE-2017

Seria manifestărilor dedicate sărbătorii Zilei Europei de către Centrul de Informare Europe Direct Bacău și partenerii noștri a fost inaugurată astăzi, 9 mai, sub semnul motto-ului Uniunii Europene "Unitate în diversitate". Într-o Europă în care tendințele spre fragmentare și divizare sunt tot mai accentuate, elevi din toate nivelurile de învățământ - primar, gimnazial și liceal din județul Bacău - au demonstrat că sunt niște adevărați cetățeni ai Europei, care nu sunt doar buni cunoscători ai statelor membre, ci și ai simbolurilor și principiilor europene care constituie baza Uniunii Europene. 

40 de elevi ai claselor a 6-a și a 7-a ai Școlii Gimnaziale Faraoani, îndrumați de dna Tereza Habavnic și găzduiți la biblioteca comunală de dna Felicitas Farcaș, au sărbătorit Ziua Europei alături de coordonatorul Europe Direct Bacău, lect.univ.dr. Nadia Morărașu, celebrând fiecare dintre statele membre prin prezentări de referate și postere, urmate de întrebări și discuții animate pe marginea temelor prezentate.

Celebrarea Zilei Europei în cadrul caravanei de in...
Salonul european de bandă desenată 2017

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://europedirectbacau.ro/