Concursul foto #NoCultureNoFuture

ce-te-face-sa-simti

 Concursul foto organizat în campania social media #NoCultureNoFuture invită oamenii din întreaga lume să împărtășească imagini care ilustrează modul în care celebrarea patrimoniului nostru cultural contribuie la societăți fericite și pașnice. Concursul este găzduit pe contul Instagram al EuropeAid, iar candidații sunt invitați să dea share la fotografii pe propriile profiluri în aceeași platformă.

Condiții de înscriere

Concursul este deschis gratuit persoanelor fizice cu vârsta de cel puțin șaisprezece ani. Administratorii, angajații sau partenerii instituțiilor UE, precum și familia imediată (soțul, părinții, frații și copiii) și membrii gospodăriei acestor angajați nu sunt eligibili să participe. Fotografiile trimise care nu au legătură cu tema sau nu respectă regulile actuale nu vor fi eligibile.

Participanții trebuie să eticheteze contul Instagram al EuropeAid (@ europaid) în fotografiile lor și să utilizeze hashtag #NoCultureNoFuture. Fotografiile care nu sunt etichetate și nu utilizează hashtag-ul campaniei nu vor fi eligibile. Profilurile Instagram ale participanților trebuie să fie publice, pentru a vă asigura că organizatorul poate vedea înregistrările primite.

Organizatori

Concursul este organizat de Direcția Generală pentru Cooperare și Dezvoltare Internațională (DG DEVCO)și nu este în niciun fel sponsorizat, aprobat, administrat sau asociat cu Instagram.

Perioada de înscriere

Concursul se desfășoară între 12 iulie 12:00 ora CET și 3 septembrie 2018 ora 11:59 CET. Fotografiile trimise după data-limită nu vor fi eligibile.

Premierea

Organizatorul va acorda câștigătorului final un premiu care constă dintr-o cameră sport GoPro Hero6. Premiul va fi expediat printr-un serviciu de curierat la adresa furnizată de câștigătorul desemnat. Organizatorul nu este răspunzător pentru nicio procedură vamală sau pentru alte cheltuieli. Premiul nu poate fi transferat, iar câștigătorul nu poate solicita bani sau un premiu substitutiv. Mai multe detalii 

E-buletin 7/2018
Noii sateliți Galileo, încă un pas spre cel mai p...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://europedirectbacau.ro/