×

Warning

Error loading component: com_easysocial, Component not found.
Error loading component: com_easydiscuss, Component not found.

Consultarea publică despre bugetul UE post- 2020

Consultare-publica

Perioada: 10 January 2018 - 8 March 2018

Grup țintă: Toți cetățenii și organizațiile sunt bineveniți să răspundă la această consultare.

Obiectivul consultării

În 2018, Comisia va face propuneri cuprinzătoare pentru următoarea generație de programe financiare pentru cadrul financiar multianual post-2020, care este bugetul UE pe termen lung. Propunerile Comisiei vor fi concepute astfel încât să permită UE să realizeze cele mai importante lucruri, în domenii în care aceasta poate realiza mai mult decât statele membre acționând singure. Acest lucru necesită o evaluare atentă a ceea ce a funcționat bine în trecut și a ceea ce ar putea fi îmbunătățit în viitor. Această consultare este o parte integrantă a procesului, iar obiectivul său este de a colecta punctele de vedere ale tuturor părților interesate cu privire la modul de valorificare maximă a fiecărui euro din bugetul UE.

Opiniile exprimate de părțile interesate în cadrul acestor consultări vor fi luate în considerare ca parte a procesului actual pentru viitorul cadru financiar multianual.

Cum să trimiteți răspunsul dvs.

Puteți contribui la această consultare publică prin completarea chestionarului online. Pentru a permite Comisiei să vă înțeleagă cel mai bine poziția, sunteți bineveniți să elaborați răspunsurile dvs. în cutiile de text dedicate în acest scop.

Chestionarul este accesibil în 23 de limbi ale UE și durează aproximativ 30 de minute până la finalizare. Puteți să vă întrerupeți și să salvați răaspunsrile și să continuați mai târziu. Puteți descărca chestionarul în format PDF. Odată ce ați trimis răspunsurile, puteți să descărcați o copie a răspunsurilor completate. La sfârșitul chestionarului vi se va oferi posibilitatea de a încărca documente justificative (max: 1MB) pentru a completa contribuția dvs.

În interesul transparenței, Comisia solicită organizațiilor care doresc să răspundă la consultare să se înregistreze în Registrul de transparență și să subscrie la Codul său de conduită. Dacă sunteți o organizație înregistrată, vă rugăm să indicați numărul dvs. de înregistrare în registru când răspundeți la chestionarul online. Dacă organizația dvs. nu este înregistrată, vă puteți înregistra aici. Apoi puteți reveni la această pagină și vă puteți trimite contribuția dvs. ca organizație înregistrată.

Este important să citiți declarația de confidențialitate specifică pentru informații despre modul în care vor fi tratate datele dvs. personale și contribuția dvs.

Puteți accesa chestionarul AICI

Sursă: https://ec.europa.eu/info/consultations/public-consultation-eu-funds-area-values-and-mobility_en

https://ec.europa.eu/romania/news/20181001_consultari_publice_buget_ue_post_2020_ro 

Competiție specială dedicată câștigătorilor Premiu...
Curs online gratuit (MOOC) al Comitetului European...

ED Bacău pe Facebook

Caută

Calendar

Wait a minute, while we are rendering the calendar