Conferința "Patrimonul Cultural 3.0: Publicurile și accesul la cultură în era digitală" organizată de Președinția Estonă a Consiliului UE

conferinta-presedintia-estoniana

Pe măsură ce tehnologiile digitale au shimbat modalitățile prin care utilizatorii accesează, produc și utilizează conținutul cultural, care este rolul culturii și al patrimoniului cultural în construirea unor comunități puternice și a unei societăți coezive? Cum pot publicurile să fie poziționate în centrul atenției factorilor de decizie și de acțiune, concomitent cu dezvoltarea capacității de interevenție și acțiune a instituțiilor de patrimoniu culturalt?

Acestea sunt subiectele abordate în conferința organizată de Președinția Estonă a Consiliului UE, desfășurată în perioada 11 - 13 iulie, în Tartu, Estonia. Se va dezbate provocarea conectării patrimoniului cultural cu ​inovarea socială ​și cu dezvoltarea economică sustenabilă. De asemenea, se va discuta ​reforma privind copyright-ul​ și influența ei asupra accesibilității conținutului cultural. Vor fi organizate ​ateliere de lucru​, precum și vizite în teren, la situri de patrimoniu. În cadrul conferinței, va avea loc și atelierul de socializare și realizare de contacte dedicate Premiului European pentru Patrimoniu și European Heritage Label. 

Aflați mai multe aici

Oferte de parteneriat pentru a aplica pe proiecte ...
Platforma online Culture Agora

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://europedirectbacau.ro/

ED Bacău pe Facebook

Caută

Calendar

Wait a minute, while we are rendering the calendar