Dezbaterea referitoare la starea Uniunii Europene (SOTEU 2020)

SOTE_20200914-101108_1

Dezbaterea referitoare la starea Uniunii Europene (SOTEU 2020) este o ocazie-cheie pentru Comisia Europeană de a-și asuma răspunderea în fața reprezentanților Uniunii aleși în mod democratic. Dezbaterea se concentrează asupra unor chestiuni importante, cum ar fi viitoarea refacere economică, schimbările climatice, șomajul în rândul tinerilor și fluxurile de migrație. Acest eveniment anual este important pentru a promova o Uniune mai transparentă și mai democratică. Este o bună ocazie de a aduce Uniunea Europeană mai aproape de cetățeni, de a pune în evidență principalele măsuri și provocări ale anului. Drepturile cetățenilor și procesul democratic se află în centrul acestei dezbateri plenare unice.

Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, își va susține discursul pe 16 septembrie 2020, la ora 9:00 CEST (10:00 ora României). Discursul va fi urmat de o dezbatere în plen cu membrii Parlamentului European.

https://www.facebook.com/watch/?v=2006185852838634&extid=qMVmba9xQpeQ02Jc

Vă invităm să urmăriți această dezbatere live la sediul Europe Direct Bacău sau pe pagina noastră de Facebook.Înscrieri la Conferința online "Education begins w...
Vizionare și dezbatere SOTEU 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://europedirectbacau.ro/

ED Bacău pe Facebook

Caută

Calendar

Wait a minute, while we are rendering the calendar