Înscrieri la Conferința online "Education begins with language" din 28 septembrie

fileopc-closing-event-headerjpg-1

"Education begins with language: A comprehensive approach to the teaching and learning of languages" [„Educația începe cu limba: o abordare cuprinzătoare a predării și învățării limbilor"] este o conferință virtuală organizată cu ocazia Zilei Europene a Limbilor de către Direcția Generală Educație, Tineret, Sport și Cultură.

'Education begins with language' este și titlul unui nou raport al CE care urmărește modul de implementare al Recomandării Consiliului Uniunii Europene (EU) asupra unei abordări mai cuprinzătoare a predării și învățării limbilor.

Conferința, ale cărei lucrări vor fi deschise de dna Mariya Gabriel, comisarul european pentru inovare, cercetare, cultură, educație și tineret, va fi transmisă online de la 10H00 la 12H00 CET luni, 28 septembrie 2020. Programul și lista de invitați sunt disponibile aici: https://ec.europa.eu/education/events/european-day-of-languages-2020_en

La Ziua Europeană a Limbilor din 2020, discuția se va concentra asupra:

• rolului competențelor lingvistice în contextul Spațiului european al educației;

• stimulării învățării limbilor străine;

• sprijinirii diversității lingvistice și alfabetizării în toate limbile în școli.

 

Vă puteți înregistra la conferință până vineri, 24 septembrie. Vi se va cere să creați un cont ECAS înainte de a putea accesa pagina de înregistrare.

Puteți trimite întrebările către panel în engleză, franceză, germană sau italiană înainte de eveniment, prin e-mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. și în timpul evenimentului pe chat!

https://audiovisual.ec.europa.eu/en/video/I-194624?&lg=OR

UNIȚI DE ZEL (Ziua Europeană a Limbilor) la Liceul...
Dezbaterea referitoare la starea Uniunii Europene ...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://europedirectbacau.ro/