Webinarii cu specialiștii privind prevenirea consumului de noi substanţe psihoactive (NSP)

Antidrog-3

Centrul de Informare Europe Direct Bacău, Centrul de Prevenire, Evaluare, Consiliere Antidrog Bacău, ca structură teritorială a Agenţiei Naţionale Antidrog și Inspectoratul Școlar al Județului Bacău a organizat miercuri 25 noiembrie 2 webinarii cu specialiști din domeniul educației și din domenii conexe privind prevenirea consumului de noi substanţe psihoactive (NSP) în cadrul Campaniei naționale "FII LIBER".

Campania are ca principale obiective creşterea nivelului de informare, sensibilizare şi conştientizare cu privire la efectele consumului de substanţe noi psihoactive, precum şi dezvoltarea unor atitudini şi practici de viaţă sănătoasă la nivelul populaţiei generale cu vârsta cuprinsă între 15 şi 64 de ani.

De asemenea, campania își propune crearea unei reţele de suport comunitar, la nivel județean, formate din cadre didactice, voluntari, părinţi şi specialişti din cadrul instituţiilor publice sau al organizațiilor neguvernamentale partenere.

Detalii întâlnire

https://businessandstrategiesineurope-gbk.my.webex.com/businessandstrategiesineurope-gbk.my/j.php?MTID=mb859296e91ee14f16da7cc77a95ef75e

Meeting number: 175 163 6328 

CONFERINȚA REGIONALĂ ONLINE „Turismul Regiunii Nor...
Campania STĂ ÎN PUTEREA TA SĂ FACI CEVA! la Colegi...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://europedirectbacau.ro/

ED Bacău pe Facebook

Caută

Calendar

Wait a minute, while we are rendering the calendar