Reuniunea rețelei internaționale IETM la București

Reuniunea rețelei internaționale IETM la București

În perioada 20-23 aprilie 2017, rețeaua IETM - International Network for Contemporary Performing Arts organizează una din cele două reuniuni anuale generale la București.

Evenimentul are în centrul său discuții și reflecții cu privire la rolul artistului în societatea actuală. Agenda întâlnirii cuprinde sesiuni de lucru, dezbateri, training-uri, spectacole și numeroase oportunități de networking care permit organizațiilor să-și identifice parteneri internaționali pentru proiecte de cooperare culturală, să facă schimb de experiență și bune practici și să rămână la curent cu practicile sectorului cultural din diverse țări.

În 21 aprilie, Biroul Europa Creativă România va fi prezent la eveniment în cadrul unui atelier de lucru dedicat finanțărilor Subprogramului Cultura, alături de colegii din Birourile din Belgia, Danemarca, Marea Britanie și Slovacia. Detalii despre atelierul pe care îl vom susține împreună găsiți aici.

IETM este o rețea cu peste 500 de membri din domeniul artelor spectacolului din întreaga lume. Întâlnirile IETM reunesc, de regulă, peste 400 de reprezentanți ai sectoarelor culturale și creative din mai multe țări.

Termenul-limită pentru înscrierea la reuniune este 31 martie 2017.

Detalii despre agendă și înscriere pe website-ul IETM.

Sursă: Biroul Europa Creativă - România

S-a extins termenul pentru depunerea proiectelor d...
20 de milioane de euro din Fondul de coeziune pent...