A început cea de a 14-a ediţie a Săptămânii europene a regiunilor şi oraşelor

5000 de participanţi veniţi din toată Europa - reprezentanţi ai autorităţilor locale şi regionale, instituţii europene, parteneri economici, universităţi şi alte entităţi - se întâlnesc la Bruxelles de luni, 10 octombrie, până joi, 13 octombrie, pentru a participa la cea mai importantă adunare europeană din domeniul politicilor urbane şi regionale. Participanţii au un interes comun pentru oportunităţile de creştere economică şi de creare de noi locuri de muncă oferite de Fondurile structurale şi de investiţii europene (Fonduri ESI).

Continue reading
0
  2557 Hits

Ziua Centrelor Europe Direct - 5 octombrie 2016

La data de 5 octombrie întreg mapamondul sărbătorește Ziua Mondială a Educației, o ocazie potrivită pentru a conștientiza rolul pe care educația îl are în formarea tinerilor și în dezvoltarea societății, în general.

Cu acest prilej Rețeaua Națională a Centrelor de Informare Europe Direct a hotărât să marcheze această zi printr-un eveniment sau o serie de evenimente dedicate, sub genericul Ziua Centrelor Europe Direct. 

Continue reading
0
  2636 Hits

Celebrarea Zilei Europene a Limbilor - 26 septembrie 2016

Pe parcursul săptămânii 26-30 septembrie, în instituțiile școlare din județul Bacău au avut loc diverse evenimente privind celebrarea Zilei Europene a Limbilor. La două dintre aceste instituții, Centrul Europe Direct Bacău a fost prezent prin diseminarea de publicații tematice și de conținut vizual privind limbajul picturii și al semnelor.

Continue reading
0
  3296 Hits

Europe Direct Bacău on Facebook

Caută