Ziua Centrelor Europe Direct - 5 octombrie 2016

Ziua Centrelor Europe Direct - 5 octombrie 2016

La data de 5 octombrie întreg mapamondul sărbătorește Ziua Mondială a Educației, o ocazie potrivită pentru a conștientiza rolul pe care educația îl are în formarea tinerilor și în dezvoltarea societății, în general.

Cu acest prilej Rețeaua Națională a Centrelor de Informare Europe Direct a hotărât să marcheze această zi printr-un eveniment sau o serie de evenimente dedicate, sub genericul Ziua Centrelor Europe Direct. 

Ziua Centrelor Europe Direct este un eveniment comun al întregii Rețele Europe Direct România. Astfel, de Ziua Mondială a Educației, dar și pe parcursul întregii săptămâni, fiecare Centrul Europe Direct din țară se va implica în organizarea unor evenimente care se vor desfășura simultan în fiecare dintre cele 31 de comunități vizate de cele 31 de centre de informare, acoperind astfel nevoia de informare a comunității locale, cât și conectarea la realitatea acesteia.

Vă invităm să răsfoiți Story Map-ul care vă va introduce în universul evenimentelor organizate de Centrele de Informare Europe Direct din România și să participați în cadrul acestor activități:

https://uploads.knightlab.com/storymapjs/3b4c19a60faf6a7c3fa5f7755c3cbcdc/ziua-centrelor-europe-direct/index.html

Centrele Europe Direct reprezintă un punct de contact local pentru toate instituțiile UE și cooperează cu alți parteneri de informare activi. Ele completează și susţin activitatea Reprezentanțelor Comisiei Europene și a Birourilor de Informare ale Parlamentului European la nivel local și regional.


E-Buletin de informare 9/2016
Celebrarea Zilei Europene a Limbilor - 26 septembr...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://europedirectbacau.ro/

ED Bacău pe Facebook

Caută

Calendar

Wait a minute, while we are rendering the calendar