×

Warning

Error loading component: com_easysocial, Component not found.
Error loading component: com_easydiscuss, Component not found.

Tinerii colorează Bacăul

20220609-075343Atestat

 În perioada 6-10 iunie, în parcul Cancicov, 29 de elevi ai Colegiului Național de Artă "George Apostu" își vor susține atestatele de artă monumentală și pictură, implementând o serie de picturi murale dedicate întregii comunități.

În misiunea de a aduce arta mai aproape de oameni, ZIDART creează alături de Colegiul Național de Artă "George Apostu" un context inedit de întâlnire între noile generații de artiști băcăuani și publicul local. Pe parcursul a 4 zile, gardul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii "Ion Borcea" va fi transformat într-o galerie de artă în aer liber, valorizând talentul și iscusința tinerilor și oferindu-le locuitorilor orașului posibilitatea de a-i vedea pe aceștia în acțiune. EUROPE DIRECT Bacău este unul dintre partenerii în realizarea acestui proiect care se derulează, în mod fericit, în Anul European al Tineretului.

Pentru un artist la început de drum, vizibilitatea și susținerea din partea comunității sunt elemente cheie care dau sens și încredere în parcursul profesional. Este datoria noastră să cultivăm tinerele talente, arta și cultura, așa că vă invităm să le oferim viitorilor absolvenți atenția, aprecierea și încurajările noastre și să ne bucurăm împreună de artă înconjurați de natură și de voie bună.

Sursa: https://www.facebook.com/events/1141879826594118?ref=newsfeed

ED Bacău în „Dumbrava minunată" de la Hemeiuș
Lansarea Centrului de Tineret Racova

ED Bacău pe Facebook

Caută

Calendar

Wait a minute, while we are rendering the calendar